Get Adobe Flash player

ΜΟΝΩΣΕΙΣ NOVABLOK ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Το Νovablok™ xps είναι η ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης. Αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης, με δυνατότητα να θωρακίσει κάθε νεόδμιτη ή υφιστάμενη κατασκευή. Ίσως το κορυφαίο μονωτικό υλικό σήμερα.
 
Έχοντας την υψηλότερη τεχνογνωσία της αγοράς η εταιρεία Synthesis με έδρα την Λάρισα στη Θεσσαλία σας προσφέρει το Novablok στις πιο προνομιακές τιμές ώστε να μπορέσετε να θωρακίσετε με τις καλύτερες μονώσεις τον χώρο σας.
 
7 λόγοι κέρδους και οικονομίας
 
1. Αποτελεσματική θερμομόνωση
Άμεσο, συνεχές κέρδος στους λογαριασμούς ενέργειας. Σχεδόν το 45% των ετήσιων λογαριασμών ενέργειας (φυσικού αερίου, ρεύματος ή πετρελαίου) κάθε κτηρίου, πηγαίνει στη θέρμανση και στον δροσισμό του. Η θερμομόνωση με Νovablok™ xps μείωνει τις δαπάνες για ενέργεια μέχρι και 30%, και απαιτεί μία μικρή επένδυση που αποσβένεται πολύ γρήγορα και αποδίδει για πολλά χρόνια.
Κάθε κτήριο, καινούργιο ή παλαιότερο, αξίζει την καλύτερη θερμομόνωση!  Και τίποτε δεν μονώνει καλύτερα από το Νovablok™ xps.
Άψογη θερμομόνωση ίσον μεγάλη οικονομία.
 
2. Επιφάνεια ΝOVANET™
Μεγάλη οικονομία σε σοβά και εργατικά. Ειδική επιφάνεια πρόσφυσης ΝOVANET™. Για θερμομόνωση τοίχων που απαιτεί σοβάτισμα, το Νovablok™ xps έρχεται εξοπλισμένο με ανάγλυφη επιφάνεια ομοιόμορφης υφής, πλήρως προετοιμασμένης για γρήγορο, άψογο σοβάτισμα χωρίς φύρα και επιπλέον εργατικά.
Ο σύμμαχος στο σοβάτισμα.
 
3. Ενεργειακή αποτελεσματικότητα
Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μεγαλύτερη αξία κτηρίου
 
4. Αδιαπέραστο στην υγρασία
Μηδέν κόστος συντήρησης και αντικατάστασης χωρίς να είναι υγρομονωτικό υλικό, το Νovablok™ xps αποτελεί ισχυρό σύμμαχο κάθε κτηρίου απέναντι στη βασική αιτία αποσάθρωσης και γήρανσης, την υγρασία. Ενώ θερμομονώνει, το Νovablok™ xps προφυλάσσει και από εξωτερική και εσωτερική υγρασία τα πάντα: τοίχους, σίδερα, μπετά, σοβάδες. Λόγω της πυκνής δομής των μικροκυψέλλων του, δεν καταστρέφεται και παραμένει ανεπηρέαστο και από την πιο ισχυρή υγρασία. Έτσι, παρέχει συνεχή ασπίδα προστασίας για πολλά χρόνια χωρίς ανάγκη συντήρησης ή αντικατάστασης.
Δεν καταστρέφεται από την υγρασία.
 
5. Περιβαλλοντικά υπεύθυνο
Το Νovablok™ xps είναι ένα από τα πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνα δομικά υλικά, σήμερα. Συνεργάζεται με το περιβάλλον και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του. Η χρήση του εξοικονομεί ενέργεια δραστικά και άμεσα, μειώνοντας την κατανάλωση φυσικών πόρων και την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου.
Τέλος, είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, με μηδέν απόβλητα ή φήρα κατά την παραγωγή του
 
6. Μικρό κόστος αγοράς
Μικρή επένδυση άμεσης απόσβεσης και υψηλής απόδοσης για πολλά χρόνια το Νovablok™ xps θερμομονώνει αποτελεσματικά κάθε εκατοστό επιφανείας του κτηρίου, θωρακίζοντάς το ενεργειακά, για όσο αυτό υπάρχει. Τα αποτελέσματα αυξάνονται με τα χρόνια, καθώς καθημερινά εξοικονομείται πολύ περισσότερη ενέργεια από όση ξοδεύεται για ένα περιβάλλον άνετης διαβίωσης ή εργασίας!
Iσχυρή “πανοπλία” κατά  της σπατάλης ενέργειας.
 
7. Εύκολη εφαρμογή παντού
Ευχρηστία, μικρή ανάγκη εξειδικευμένου προσωπικού, λιγότερα εργατικά
 
 
Εξαιρετικές αντιστάσεις σε :
• απώλειες ενέργειας και θερμοκρασίας
• ηχορύπανση
• μούχλα και μύκητες
• σκουριά και αποσαθρώση
• υγρασία και διάβρωση
• πίεση
 
 
Εύκολη εφαρμογή σε :
θεμέλια και πέδιλα
πατώματα και οροφές
κολώνες και δοκάρια
υδραυλικά και υδρορροές
ξύλινα τμήματα κλπ
 
 
Μοναδικές ιδιότητες :
συμπαγές και ανθεκτικό
αποδεδειγμένα αξιόπιστο
χωρίς ανάγκη συντήρησης
χωρίς ανάγκη αντικατάστασης
 
 
Σημαντικές καινοτομίες :
πάνελς μεγάλων διαστάσεων
ειδική επιφάνεια πρόσφυσης ΝOVANET™
 

 

Η κορυφαία λύση στη θερμομόνωση της ταράτσας

Ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο (διαστάσεων 60cmx30cm) ιδανικό για αντεστραμμένη μόνωση. Αποτελείται από μία θερμομονωτική πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης novablok xps και από δύο αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης (διαστάσεων 30cmx30cm).

Άριστη θερμομόνωση και υψηλή αισθητική συνδυάζοντας εξηλασμένη πολυστερίνη
novablok xps με δύο αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης.

Πλήρη βατότητα του δώματος μετά την τοποθέτηση του novablok Terrace.

Ιδανική λύση για υφιστάμενες κατασκευές λόγω του χαμηλού βάρους ανα m2. Το χαμηλό βάρος του novablok Terrace (20kg ανά m2) ελάχιστα επιβαρύνει στατικά το δώμα, καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογή ακόμα και σε παλαιά κτήρια, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης των υφιστάμενων υποστρωμάτων.

Η πλευρική διαμόρφωση τύπου ραμποτέ εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, αποκλείοντας την δημιουργία θερμογεφυρών, δίνοντας την μέγιστη σταθερότητα.

Παρουσιάζει εξαιρετική διαστατική σταθερότητα και δεν ριγματώνει.

Απόλυτη αντοχή στον παγετό και στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Υψηλή αντοχή στη συμπίεση. Λύση υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής.


Ηχομόνωση

 

Ακολουθήστε μας και στο facebook!