Get Adobe Flash player

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYNTHESIS  
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΠΟΡΤΕΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ


. Ανανέωση του χώρου σας μέσα σε λίγες ώρες
. Όμορφο αποτέλεσμα στις οικονομικότερες τιμές
. Διαρκή τεχνική υποστήριξη
. Με την εγγύηση του ονόματός μας και την αξιοπιστία 25 και πλέον ετών

Σωκράτους 48, τηλ:2410-285044,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θερμομόνωση Δώματος με NOVABLOK TERRACE
 

Ενισχύουμε την θερμομονωτική συμπεριφορά και απόδοση επενδύοντας τις επιφάνειες δώματος των κτιρίων με το novablok Terrace.

 Ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο (διαστάσεων 60cmx30cm), προϊόν της ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, που αποτελεί την ιδανική λύση για την αντεστραμμένη μόνωση και τη θερμομόνωση δώματος. Αποτελείται από μία θερμομονωτική πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης novablok xps και από δύο αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης (διαστάσεων 30cmx30cm).

 

Το novablok Terrace προσφέρει άριστη θερμομόνωση και υψηλή αισθητική συνδυάζοντας εξηλασμένη πολυστερίνη novablok xps με δύο αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης, εξασφαλίζοντας πλήρη βατότητα του δώματος μετά την τοποθέτηση του πλακιδίου.

Αποτελεί ιδανική λύση για όλες τις υφιστάμενες κατασκευές, λόγω του χαμηλού βάρους ανα m2, το οποίο επιβαρύνει ελάχιστα το δώμα, αλλά και για παλαιά κτίρια στα οποία δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν τα υφιστάμενα υποστρώματα.


Η τοποθέτηση του novablok Terrace πραγματοποιείται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στην πλευρική διαμόρφωση τύπου ραμποτέ, η οποία αποκλείει τη δημιουργία θερμογέφυρας και εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή και σταθερότητα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Νέα κλειδαριά ασφαλείας

 

Ο κύριος λόγος της κλειδαριάς είναι η ασφάλεια των παιδιών και των ηλικιωμένων απο τα ατυχήματα , καθώς και για επιπλέον προστασία από ανεπιθύμητους εισβολείς.

. Κατάλληλο για όλους τους τύπους ανοιγόμενων πλαστικών και ξύλινων κουφωμάτων
. Ευκολία τοποθέτησης
. Μπλοκάρει το κούφωμα, το οποίο δεν ανοίγει σε οριζόντια θέση με αποτέλεσμα να μην εμποδίζεται το άνοιγμα των κουφωμάτων όταν εκείνα είναι σε ανάκληση.

. Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώνετε το κούφωμα για να το τοποθετείτε σε θέση ανάκλησης, σε αντίθεση με την λαβή παραθύρων με κλειδί.
. Δυνατότητα λειτουργίας όλων των κλειδαριών με το ίδιο κλειδί.
. Διακριτικό σε μέγεθος και εμφάνιση.
. Υψηλής ποιότητας υλικά με 5-ετή εγγύηση.

 

 

 

 

 

Εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς

Το θερμοδιακοπτόμενο σύστημα παραθύρων Schüco AWS 75.SI θέτει νέα πρότυπα στη μόνωση συστημάτων αλουμινίου και παρέχει τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα θέρμανσης.

Με τιμές Uf από 0,9 έως 1,6 W/m2K, το παράθυρο εξοικονόμησης ενέργειας Schüco AWS 75.SI από αλουμίνιο, παρέχει ένα υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, που μέχρι πρότινος ήταν εφικτό μόνο με κουφώματα συνθετικού υλικού. Η μεγαλύτερη ζώνη μόνωσης με θερμοδιακοπή αφ

 

 

ρώδους υλικού, το βελτιστοποιημένο κεντρικό παρέμβυσμα, καθώς και η νέα αρχή της θερμομόνωσης στην πτύχωση του τζαμιού συμβάλουν στις εξαιρετικές τιμές θερμοδιαπερατότητας που επιτυγχάνει το σύστημα AWS 75.SI.

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά Schüco AWS 75.SI

 

 

 

 

Η νέα σειρά συνθετικών κουφωμάτων Kömmerling 88plus επιτυγχάνει τιμές Uf έως 0,8 W/m2K

Με συντελεστή θερμοδιαπερατότητας προφίλ (Uf) που κυμαίνεται από 1,0 έως 0,8 W/m2K επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση τιμών θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, ασφάλειας και οικονομίας. Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εξόδων θέρμανσης.

Τα χαρακτηριστικά της σειράς 88plus ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κτηρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και συνάδουν με τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, προσφέροντας ένα σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα.

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά Kömmerling 88plus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η SYNTHESIS φέρνει το μέλλον στο συνθετικό κούφωμα

 

Στο κατάστημα της θα βρείτε το σύγχρονο κούφωμα της Kömmerling με το σύστημα 88 Plus, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εξασφάλισης ενεργειακής απόδοσης των κατοικιών, παρέχοντας χαμηλότερο συντελεστή θερμοδιαπερατότητος "U", στο 0,8. Επιπλέον διαθέτει μηχανισμούς αιχμής (GU τύπος Unijet και κατηγορία basic security), τρία λάστιχα στεγάνωσης, δυνατότητα τριπλού υαλοπίνακα και μέγιστο πάχος υάλωσης από 24-54 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"SYNTHESIS εμπειρία 25 ετών στο κούφωμα" - Συνέντευξη στις Θεσσαλικές Επιλογές

 

 

 

Τι είναι τα ενεργειακά κουφώματα και σε τι διαφοροποιούνται από τα συμβατικά?
Ενεργειακά ονομάζονται τα κουφώματα που προσφέρουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Είναι λοιπόν τα κουφώματα εκείνα, τα οποία θα μειώσουν τις απώλειες σε θέρμανση και ψύξη του σπιτιού μας, άρα μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε ενέργεια, και κατά συνέπεια χρήματα. Εν κατακλείδι πληρώνουμε πολύ λιγότερα τόσο για θέρμανση όσο και για ψύξη. Υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τέτοιων κουφωμάτων είναι το Ξύλο και το PVC.
Χρησιμοποιείται επίσης το Αλουμίνιο αλλά μόνο σε συνδυασμό με την χρήση υλικών χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας. Η υάλωση στα νέα αυτά κουφώματα είναι τουλάχιστον διπλή ή και τριπλή, χαμηλής εκπομπής αυξάνοντας περαιτέρω την μόνωση. Ακόμη και τα ελαστικά παρεμβύσματα που χρησιμοποιούνται σήμερα προσφέρουν επιπλέον θερμομόνωση, εκτός της στεγάνωσης από αέρα. Αντίθετα τα «συμβατικά» παλιά κουφώματα έχουν ελάχιστη θερμική μόνωση λόγω της κακής αεροστεγανότητας και τους μονούς υαλοπίνακές τους.
 
 
Γιατί κάποιος θα πρέπει να τα προτιμήσει?
Πιστεύω πως η εξοικονόμηση ενέργειας στις μέρες μας είναι κοινός στόχος όλων, για λόγους οικονομίας χρημάτων όσο και για περιβαλλοντικούς λόγους. Εδώ αναφέρομαι, εκτός των παραπάνω, και στην ελαχιστοποίηση του κόστους συντήρησης ειδικά όσον αφορά στα συνθετικά κουφώματα και στα κουφώματα αλουμινίου. Η ασφάλεια που προσφέρουν τα κουφώματα σήμερα αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημά τους έναντι των συμβατικών κουφωμάτων, καθώς οι περιμετρικοί μηχανισμοί κλειδώνουν σε πολλαπλά σημεία. Πρόταση της SYNTHESIS, αναλόγως βέβαια και των απαιτήσεων της κάθε κατασκευής, αποτελούν τα συνθετικά κουφώματα, διότι προσφέρουν την καλύτερη μόνωση μεταξύ των υλικών (θερμομόνωση και αεροστεγανότητα) στην ανταγωνιστικότερη τιμή και με γραπτές εγγυήσεις.
 
 
 
 * Η παραπάνω εικόνα είναι οικοδομή της εταιρίας "ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΕ" (Βλαμούλης - Παναγιωτόπουλος - Κόκκας)
 
 
 
Ποια είναι η μέση τιμή αγοράς και εγκατάστασης?
Όσον αφορά στα έξοδα εγκατάστασης, αυτά αφορούν στο συνεργείο τοποθέτησης και είναι κάποιο λογικό ποσό ανά κούφωμα. Το σωστό βέβαια είναι το κόστος εγκατάστασης να αναφέρεται χωριστά από το καθαρό κόστος των κουφωμάτων, προκειμένου ο πελάτης ναμπορεί να συγκρίνει όμοια πράγματα.
 
Όσον αφορά στην τιμή αγοράς των κουφωμάτων αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με το υλικό κατασκευής καθώς και τις απαιτήσεις κατασκευής. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να οριστεί κάποια μέση τιμή αγοράς. Κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.
 
Γνωρίζοντας ότι η οικονομική κατάσταση όλων μας έχει στενέψει, και καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, moto της SYNTHSIS είναι η διάθεση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού για ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Στη SYNTHESIS έχουμε προσανατολιστεί προς αυτήν την κατεύθυνση και μόνο.
 
Προς διευκόλυνση του κοινού, η SYNTHESIS αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ. Το πρόγραμμα αφορά σε εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης της οικοδομής και θεωρώ ότι αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για το κοινό να επενδύσει σε εργασίες θερμικής μόνωσης, που γρήγορα θα αποσβεσθούν από την εξοικονόμηση της απαιτούμενης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.
 
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι στη SYNTHESIS θεωρούμε πολύ σημαντικό να δίνουμε στον αγοραστή με υπευθυνότητα και συνέπεια αναλυτικές πληροφορίες για πολλές τεχνικές λεπτομέρειες όπως είναι η θερμική και ακουστική μόνωση, οι μηχανισμοί λειτουργίας των κατασκευών, η διαδικασία εργασιών πρίν και μετά την τοποθέτησή, η επιλογή κατάλληλου υαλοπίνακα, η εφαρμογή αυτοματισμών κλπ.
 
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα κάνουν την καλύτερη δυνατή αγορά που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους, χωρίς να αποκλίνουν από τον προϋπολογισμό τους. Στη SYNTHESIS σεβόμαστε τις ανάγκες του αγοραστή και τον βοηθούμε να προχωρήσει σε σωστές αποφάσεις, γιατί γνωρίζουμε καλά πως το κούφωμα δεν το αλλάζουμε κάθε μέρα. Αντίθετα, έχουμε τη λογική απαίτηση ένα κούφωμα να αντέξει στο χρόνο και στη φυσική φθορά. Η ποιότητα SYNTHESIS σε συνδυασμό με το έμπειρο τεχνικό στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας μας, εγγυώνται αγορές και εγκαταστάσεις που αντέχουν.
 

Ακολουθήστε μας και στο facebook!