Προΐόντα  There are 15 products.

Υποκατηγορίες

 • Κουφώματα
  gframe

  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  Η σταθερή αξία για υψηλή απόδοση

  Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα επιλέγοντας συνθετικά κουφώματα για τον χώρο σας. Τα συνθετικά κουφώματα προσφέρουν ασφάλειαυψηλά επίπεδα ηχομόνωσης αλλά και θερμομόνωσης και μεγάλη αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.


  Ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού διατηρείται ζεστός το χειμώνα και δροσερός το καλοκαίρι, περιορίζοντας έτσι τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  Σύγχρονο design και λειτουργικότητα

   

  Τα Κουφώματα Αλουμινίου χάρη στην πολύ καλή τους εφαρμογή, από τελούν μία από τις καλύτερες θερμομονωτικές επιλογές και προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια. Οι εναλλακτικές επιλογές σε στυλ, βάθος prol και η πλούσια χρωματική τους γκάμα καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.


  Καινοτόμα, ασφαλή, ανθεκτικά και προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

 • Έπιπλα Κουζίνας
  gframe

  Η καρδιά του σπιτιού μας

  Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, ο πυρήνας της οικογενειακής ζωής. Βασική επιδίωξη μας είναι με προσεγμένο σχεδιασμό και πρακτικές προτάσεις επίπλων να μετατρέψουμε την κουζίνα σας σε ένα λειτουργικό χώρο θαλπωρής που θα φιλοξενεί τις υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Oι κουζίνες παράγονται στην CENTRO Ελλάδα πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

 • Ντουλάπες

  Ντουλάπες Υπνοδωματίου στη Λάρισα

  Οργάνωση με αισθητική και εργονομία.

  Οι ντουλάπες της Centro διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και την ευελιξία τους. Προσφέρουν ολοκληρωμένα συστήματα οργάνωσης για την τακτοποίηση και αποθήκευση των αγαπημένων σας ρούχων και αξεσουάρ.

  Συνδυάζουν ευελιξία στην εσωτερική διαρρύθμιση, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών, ωστε ο καθένας μας να μπορεί αν δημιουργήσει τη σύνθεση που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του. Δημιουργείστε άπειρους συνδυασμούς χωρίς συμβιβασμούς με design και εργονομία.

 • Πορτες
  gframe

  Yψηλών προδιαγραφών και Aισθητικής

  Θωρακισμένες πόρτες υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, προσαρμοσμένες σε κάθε γούστο.
  Επιλέξτε πόρτες ασφαλείας μέσα από μια σειρά με πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, πολλά σχέδια και χρώματα, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, την ασφάλεια και την αισθητική τους καθώς και την λειτουργικότητά τους.
  Ξεχωρίστε επιλέγοντας το σχέδιο που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό.

  gframe

  Laminate | Ξύλινες

  Ξύλινες εσωτερικές πόρτες που δένουν αρμονικά με την ιδιαιτερότητα και την επίπλωση του δικού σας χώρου.
  Μια μεγάλη συλλογή από εσωτερικές πόρτες Laminate & Λουστραριστές, μοντέρνων και κλασικών σχεδίων και πολλές επιλογές χρωμάτων, που αποτελούν σύγχρονη και διαχρονική επιλογή.
  Δημιουργίες υψηλής αισθητικής, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση, δίνοντας στο χώρο σας ένα ξεχωριστό στυλ.

 • Μονώσεις
  gframe

  Η απόλυτη προστασία από ζέστη & κρύο

  Η μόνωση αναβαθμίζει ενεργειακά τον χώρο σας και σας παρέχει απόλυτη προστασία από υγρασία, κρύο και ζέστη. Βελτιώνει το εσωτερικό περιβάλλον ενός κτιρίου και, κατά συνέπεια, τις συνθήκες διαβίωσης σε αυτό.
  Για να επιτευχθεί η ορθή μόνωση χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα, κατάλληλα υλικά με θερμομονωτικές ηχομονωτικές ή στεγανοποιητικές ιδιότητες. Ένα σωστά μονωμένο κτίριο έχει πολλά πλεονεκτήματα που είναι δύσκολο να τα παραβλέψει κανείς, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που η μόνωση είναι απλά αναγκαία.

 • Καγκελα
  gframe

  Ξεχωριστή αισθητική στο χώρο σας

  Επιλέξτε ανάμεσα σε κάγκελα αλουμινίου ή συνθετική περίφραξη wpc και δημιουργήστε μια ξεχωριστή αισθητική στο χώρο σας.

  Τα κάγκελα αλουμινίου προσφέρουν εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζουν τη θέα και είναι ιδανικά για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Συνδυάζονται εύκολα με πολυκαρμονικό φύλλο ή τζάμι και δε χρειάζονται καμία συντήρηση.

  Την συνθετική περίφραξη wpc την προτείνουμε πλέον αντί για ξύλο λόγω της χαμηλής τιμής αλλά και της κορυφαίας ποιότητας όπου δεν χρειάζεται τον καθαρισμό και την συντήρηση που χρειάζεται το ξύλο. Η συνθετική περίφραξη είναι το μέλλον στο χώρο της και "καταλαμβάνει τις καρδιές" τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών.

 • Πάτωμα
  gframe

  Ένας κόσμος στα πόδια σας

  Τα σπίτι μας δεν είναι απλώς ο χώρος που ζούμε, αλλά αυθεντικές εκφράσεις των διαφόρων πλευρών της προσωπικότητας μας.
  Οι επικαλύψεις δαπέδων παρέχουν ter Hürne ένα ευέλικτο σκηνικό για αυτούς τους άκρως προσωπικούς χώρους διαβίωσης. Τα διάφορα είδη ξύλου, οι χρωματικές αποχρώσεις, η επιφανειακή δομή και οι διακοσμήσεις εξασφαλίζουν πως κυριολεκτικά όλοι οι κόσμοι είναι απλωμένοι στα πόδια σας.
  Εσείς αναζητήστε τις δυνατότητες σας και κάντε τις ευχές σας να βγούν αληθινές.

per page
Showing 1 - 6 of 15 items
Showing 1 - 6 of 15 items

Προΐόντα

Ετικέτες